Huurvoorwaarden

 

Onze fietsen worden alleen voor hele dagen verhuurd op eenzelfde datum. Tijden afhankelijk van uitgifte locatie.

De huurperiode van een week wordt gerekend over 7 dagen, ingaande van de eerste dag en eindigend op de zevende dag.(bv Maandag tot zondag)

Bij afname van de fietsen dient u een geldig ID te kunnen overleggen, betaling geschied contant of per pin.

Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van de fiets.

De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan de gehuurde fiets(en) of onderdelen daarvan, alsmede van fietssleutels en -ketting(en)/sloten, tegen bedragen welke door de verhuurder naar normale norm zijn vastgesteld. De fietsen zijn niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.

De huurder draagt ten volle de wettelijke aansprakelijkheid voor de schade die aan derden wordt toegebracht.

De huurrechten zijn in zijn geheel of gedeeltelijk niet overdraagbaar aan derden. Het is de huurde niet toegestaan de fiets aan derden in onderhuur of in (tijdelijk) gebruik af te staan.

Bij inlevering ná de overeengekomen inleverdatum zal de verhuurder voor elke dag dat de fiets later dan overeengekomen wordt teruggebracht, de volle daghuur in rekening brengen, te berekenen vanaf het sluitingsuur op de inleverdatum, bij elke voortijdige terug bezorging blijft de volle huur gelden.

Betreft onze Elektrische fietsen, hiervoor krijgt u een gebruiksaanwijzing kaart die ter inzage voor de klanten te gebruiken is. Dit voor het rijplezier optimaal te garanderen maar ook ter behoud van onze huurfietsen.

Al onze fietsen zijn genummerd, deze zijn terug te vinden op spatbord en sleutel. De fietsen zijn uitgerust met een comfortabel en in hoogte verstelbaar zadel, antilekbanden, verlichting, snelbinders en een goedgekeurd slot. Bij gebreken graag melden bij inlevering !!

Onze fietsen zijn uitgerust met een naafversnelling, gelieve tijdens het schakelen de pedalen stil te houden voor optimaal gebruik.

Wij verhuren gewone fietsen gèèn mountainbikes, gelieve de fietsen weer schoon in te leveren. Bij ernstige vervuiling betaald u reinigingskosten.

Voor de vele festivals zijn er speciale huurvoorwaarden, deze zijn op te vragen viaverhuur@fietsverhuuroisterwijk.nl. Borg tijdens festival is €50,- per fiets en dient contant voldaan te worden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie